De naam van deze likeur spreekt voor zich. Het is een distellaat van rozenblaadjes en violenblaadjes, met toevoeging van sinaasappel, vanille en amandel. Dit volmaakt geluk zal U verrassen met haar puurheid en zoetheid.
Scheiden doet lijden, afscheid doet pijn. Met deze fruitige likeur in den vreemde belandt, altijd een aandenken aan de gever of geefster. Kersensap met gestookte kersen maken samen met vanille en sinaasappel deze likeur.
De uitgeperste pruimen, met een hoeveelheid gestookte pruimen ( Eau de Vie de Prune) geven deze likeur een lekkere en frisse smaak.
Een traditioneel likeur gemaakt door de monniken. Deze friszoete likeur krijgt zijn smaak van een sinaasappel esprit met gember en een tik bergamot.
De benaming van een van de vele likeuren die tijdens het borreluur geproefd en gedronken kunnen worden. Geperst frambozensap met kaneel, sinaasappel, vanille en bittere amandel vervolmaakt tot een perfecte likeur.
De naam zegt het al, het zal zeker niet bij een of twee glaasjes blijven. Samengesteld uit vanille en sinaasappel, oranjebloesem en een tiental andere kruiden, die natuurlijk geheim blijven.
Een likeur zuiverend voor het menselijk organisme, met een medicinale achtergrond. Als alle medicijn zo lekker zou smaken, Samengesteld uit sinaasappel, cacao en vanille met cascara toegevoegd.